Pályázatunk

Kedvezményezett neve: ANZSU TREND Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Pályakezdő foglalkoztatásához szükséges feltételek kialakítása az ANZSU TREND Kft.-nél
Szerződött támogatás összege: 4 325 250 Ft
Támogatás mértéke (%):100 %
A projekt befejezési dátuma: 2020.11.18.
A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2019-03968


A projekt tartalmának bemutatása:
A vállalkozásom célja, hogy fiatal munkavállalókkal igyekszünk feltölteni az állásokat, melyek a szakmával kapcsolatos gyakorlati tudást nálunk szerzik meg, ezáltal a vállalkozásunk számára hosszú távon tudjuk biztosítani a minőségi munkaerőt. A projektünk célja 1 fő szakács végzettséggel rendelkező fiatal felvétele (OKJ 34 811 04), mivel az üzleti terveink alapján saját készítésű pizzával akarjuk a kínálatunkat bővíteni, így gyakorlati tapasztalatait is ezen a területen fogja megszerezni. A pizza egész évben folyamatosan keresett termék, így a turisztikai főszezonon kívül is nagyobb forgalmat fogunk tudni elérni. Ennek megfelelően illeszkedik a projektünk, vállalkozásunk üzleti céljaihoz. A gyakornok foglalkoztatása keretében az új munkavállaló bére és annak járulékai kerülnek elszámolásra. A vállalati gyakornoki kapcsolattartó projektelem kapcsán Annus Géza tulajdonos, munkavállaló projekttel kapcsolatos tevékenységéhez illeszkedő bérköltség kerül elszámolásra. A gyakornok foglalkoztatásához szükséges eszközbeszerzés keretében a pizzakészítéshez szükséges komplett eszközparkot kívánjuk beszerezni, 1 db 4+4-es pizzakemence F44 Effeuno, 1 db IM22M GGF 22 kg-os dagasztógép, 1 db TA25K szeletelőgép tárcsa szettel, 1 db AK903P pizzapult sűlyesztett feltéthűtővel, 1 db AK903T hűtött munkapult. A fenti eszközpark magában foglalja a pizza készítésnek valamennyi munkafolyamatát. Mivel kínálatunkba a projekt segítségével tervezük felvenni a pizzát, így annak technikai szükségleteit tervezzük a beszerezni, illeszkedve a gyakornok munkaköréhez. A nagyértékű eszközökön túl a munkakör betöltéséhez közvetlenül szükséges anyagköltség keretében 4 db szakácskabát, 10 db fekete póló, 4 db farmer, melles kötény, 1 db munkavédelmi papucs (a komplett munkaruházat a konyha HACCP előírásainak megfelelően kerül beszerzésre, hogy folyamatosan rendelkezésre álljon munkakezdéskor tiszta öltözet), 12 db abrosz (mivel kicsi vendéglő vagyunk ezért a munkakörökben vannak átfedések, ezáltal a szakácsok munkakörébe tartozik a terítés is, rendezvények alkalmával), 1 db Dick konyhai késkészlet, 1 db Konyhai 6 db-os hámozókés készlet (a késkészletek a pizza készítéshez szükséges előkészítő munkák elvégzéséhez szükségesek), 1 db Dick konyhai késtartó táska (munkavédelmi okok miatt szükséges a használt kések megfelelő tárolása), 1 db Konyhai színes vágódeszka készlet (5 db-os) (a HACCP előírásoknak megfelelően szükséges a különféle alapanyagoknál a megfelelő színű vágódeszka használata), 1 db Asztali indukciós főzőlap Fimar (pizza feltétek, szószok, öntetek készítéséhez főzéséhez szükséges).